Ενημερωτικά

Οι υπηρεσίες SPA παρέχονται σ' ένα μοντέρνο χώρο, υψηλής αισθητικής, όπου ο χρόνος σταματά και σε οδηγεί σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης!

Η άνοιξη πλησιάζει και όλοι οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, καθώς η ξεκούραση και η αναζογώνηση, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωματική και ψυχολογική μας ανάταση.


Στο newsletter αυτού του μήνα θα σας παρουσιάσουμε ένα νέο προορισμό, όπου προστέθηκε πρόσφατα στον κατάλογο υδρο-γυμναστηρίων Ελλάδας & Κύπρου και όπου μπορείτε να απολαύσετε, χειμώνα & καλοκαίρι, τη γυμναστική στο νερό και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας...




Ένας νέος χώρος ευεξίας, χαλάρωσης και fitness εγκαινιάστηκε στις 13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa, στην Αμμουδάρα Γαζίου. Οι υπηρεσίες SPA παρέχονται σ' ένα μοντέρνο χώρο, υψηλής αισθητικής, όπου ο χρόνος σταματά και σε οδηγεί σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης. Στο Apollonia Spa & Wellness Center μπορούν άνδρες και γυναίκες, να αποδράσουν από την ένταση της καθημερινής ζωής και να χαλαρώσουν, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές εξωτικές μεθόδους περιποίησης από όλα τα μέρη του κόσμου.



To Apollonia Spa & Wellness Center προσφέρει
καμπίνες για όλα τα είδη μασάζ, όπως θεραπευτικό, αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και hot -stone, με τεχνικές από Ανατολή και Δύση.

Είναι εξοπλισμένο με 2 Jacuzzi, Sauna, Hammam, Laconium όπως επίσης με θερμαινόμενες πολυθρόνες χαλάρωσης και χώρους ποδόλουτρου, για εξειδικευμένη θεραπεία κάτω άκρων, ενώ παρέχεται πλήρης γκάμα θεραπειών προσώπου & σώματος, σε συνεργασία με τα ειδικά προϊόντα για Spa, της Αγγλικής εταιρείας Elemis.



Από το Apollonia Spa & Wellness Center, δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει το Υδρο-γυμναστήριο & τα Aqua Bikes, το γυμναστήριο το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καθώς και η θερμαινόμενη πισίνα για άσκηση & χαλάρωση. Προγράμματα Aqua Bike Aerobic πραγματοποιούνται καθημερινά και σας περιμένουν για να τα απολαύσετε!



Το Apollonia Spa & Wellness Center σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία τέρψης ψυχής και σώματος....



Apollonia Spa & Wellness Center
Τηλ. : +30 2810 821602 (280)

www.apollonia.gr