Ενημερωτικά

To Thermae Sylla Spa αποτελεί ένα από τα 10 καλύτερα Thermal Spa στον κόσμο και βρίσκετε στην κορωνίδα όλων των λουτροπόλεων, στην όμορφη Αιδηψό!


Tο καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, καθώς η ξεκούραση και η αναζογώνηση είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωματική και ψυχολογική μας ανάταση.


Στο newsletter αυτού του μήνα θα σας παρουσιάσουμε ένα νέο προορισμό, όπου προστέθηκε πρόσφατα στον κατάλογο υδρο-γυμναστηρίων Ελλάδας & Κύπρου και όπου μπορείτε να απολαύσετε τη γυμναστική στο νερό και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας...



To Thermae Sylla Spa αποτελεί ένα από τα 10 καλύτερα Thermal Spa στον κόσμο (σύμφωνα με το περιοδικό Conde Nast Traveller) και βρίσκετε στην κορωνίδα όλων των λουτροπόλεων, στην όμορφη Αιδηψό! Σε μια πηγή χιλιάδων ετών, ένα υπερσύγχρονο Spa υπόσχεται να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία!


Αυτό που κάνει το Thermae Sylla Spa μοναδικό είναι το αρίστης ποιότητας ιαματικό νερό, καθώς το Thermae Sylla Spa είναι κτισμένο πάνω σε μια ομάδα από τις φυσικές ιαματικές θερμομεταλλικές πηγές της Αιδηψού όπου το νερό αναβλύζει μέσα από πετρώματα και από βάθος 3.000 μέτρων, σε θερμοκρασία περίπου 75οC.


Τα ιαματικά νερά της Αιδηψού, έχουν θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Πρόκειται για φυσικές πηγές που αναβλύζουν από βάθος 3.000 μέτρων εδώ και 20.000 χρόνια. Μια ομάδα από αυτές τις πηγές αναβλύζει μέσα στο χώρο του Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, καθιστώντας το έναν ιδανικό τόπο αναζωογόνησης, υγείας και ομορφιάς. Spa άλλωστε σημαίνει ιαματική πηγή και Thermae Sylla σημαίνει Spa.

Στο Thermae Sylla Spa, εκτός από υψηλών προδιαγραφών περιποιήσεις για το σώμα και το πρόσωπο, που έχουν σαν βάση το ιαματικό νερό, μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα που επιθυμείτε και ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες: προγράμματα ξεκούρασης, ενυδάτωσης, σύσφιξης, απομάκρυνσης του stress, ιδανικά για άνδρες και γυναίκες.


Βέβαια από τις παροχές του ξενοδοχείου, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής στον κόσμο, το αγαπημένο σας Aqua Bike Aerobic! Προγράμματα πραγματοποιούνται καθημερινά και σας περιμένουν για να τα απολαύσετε.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού, αποδράστε από την καθημερινότητα και αναζωογονηθείτε με την δύναμη του ιαματικού νερού...



Thermae Sylla Spa Wellness Hotel
Τηλ. : 22260 60100

www.thermaesylla.gr