Ενημερωτικά

Ένα νέο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας δημιουργήθηκε στο Κρανίδι Αργολίδας!

Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας μας εισάγει σε μια νέα αντίληψη, με εξατομικευμένα υπεύθυνα προγράμμα ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ – ΕΥΕΞΙΑΣ και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κινησιοθεραπείας, για άτομα με διαγνωσμένες παθήσεις ή υγιή με προδιάθεση για αυτές.

Σκοπός των προγραμμάτων είναι η βελτίωση των συμπτωμάτων, η ανάκτηση του εύρους κίνησης, η διόρθωση της στάσης, η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, η μείωση του λιπώδους ιστού, η ανάκτηση της ελαστικότητας, η συνολική ενδυνάμωση του σώματος, η χαλάρωση και η ευεξία, με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής του ατόμου.

Τα προγράμματα είναι ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ και ειδικά σχεδιασμένα με υπευθυνότητα και συνέπεια, μετά από αξιολόγηση του ατόμου. ΣΤΟΧΟΣ είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία του ατόμου!

Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας είναι κατασκευασμένο σε ένα πρωτοποριακό, καθαρό και όμορφο χώρο 200 τ.μ. με ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό, κλιματισμό και συνδυασμό χρωμάτων, εξασφαλίζοντας μια ήρεμη και φιλική ατμόσφαιρα για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων. Είναι εύκολα προσβάσιμο, λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, με ιδιωτικό χώρο parking, ειδικά σχεδιασμένο χώρο για άτομα περιορισμένης κινητικότητας και ειδικά υποστηρικτικά μέσα.

Κύριος γνώμονας των προγραμμάτων είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη αποκατάσταση των παθήσεων με υπέυθυνες και αξιόπιστες μεθόδους , καθώς και η πρόληψη των παθήσεων με ειδικά σχεγιασμένα προγράμματα. Απαραίτητη είναι η συνεργασία με το θεράποντα ιατρό και τις υπόλοιπες ιατρίκες ειδικότητες για τη βέλτιστη απόδοση κάθε θεραπείας!

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

- Manual therapy

- PNF

- Θεραπευτική μάλαξη

- Εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης

- Υδρομασάζ

- Υδροθεραπεία σε πισίνα

- Υδρογυμναστική (Aqua Bike)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ Ipnf therapist,Manual therapist

ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΤΗΛ ΕΠΙΚ:27540 22802 – 697 2199319